Общи условия

Общи условия за ползване на ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Моля обърнете внимание на описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта! Използвайки този сайт, както и онлайн магазина към него, се счита, че сте съгласни с тези условия. ДОГС ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – Ексклузивен представител на Pooch & Mutt си запазва правото да променя тази условия, като актуализира публикацията на сайта без да информира за това регистрираните потребители. Посещавайте тази страница периодично, за да се запознаете с евентуално настъпилите промени.

 

Регистрация:

Чрез регистрация, клиента генерира уникално потребителско име и парола, с които се отличава и идентифицира в онлайн магазина.
Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от онлайн магазина, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.
Преминаването през процеса на поръчка има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор сe смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали.


Защита на лични данни:

С цел закупуването на продукти от онлайн магазина, Вие предоставяте лични данни. Ние използваме тази информация, за да можем да изпълним направената от Вас заявка. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Ние използваме личната информация, единствено с цел да подобрим услугите, които Ви предлагаме и да обработим правилно поръчката.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.


Цени и характеристики на стоките:

Посочените цени в онлайн магазина са крайни и включват ДДС.

Характеристиката на всяка стока съдържа снимка, заглавие и цена. Основните характеристики и цени на стоките са неизменна част от всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта.
Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да ви улеснят по време на пазаруване. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна.


Поръчка:

Доставката на стоки става след регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл. ДОГС ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – Ексклузивен представител на Pooch & Mutt си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Потвърждението на поръчката става в рамките на 2 работни дни.
Клиентът може да откаже поръчката като изпрати мейл на pooch@poochandmutt.bg в рамките на същия работен ден. В противен случай ще трябва да заплати стойноста на доставката. Ние не можем да променяме Вашата поръчка с оглед на това постъпилата информация /поръчка/ към нас да не може да се манипулира. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта, тя се възстановява по сметката на клиента.


Плащане:

Плащането може да бъде извършено:
– с наложен платеж на куриера при доставка на стоката

– с банков превод (само за кампании – „Предварителни продажби“ )


Доставка и цени за доставка:

Доставките се извършват чрез куриерска фирма в цялата страна до вратата на клиента. Срока за доставка е до 2 работни дни (по-често 1 работен ден). Клиентът ще бъде уведомен своевременно, в случай на забавяне.
Цената на доставката е еднаква за цялата страна:
– за поръчка до 99.99 лв. – 5,00 лв.
– за поръчка над 100 лв. – безплатна доставка
Фиксиран час за доставка, не се предлага от нас, но може да бъде договорен с куриерската фирма срещу допълнително заплащане.


Промяна на цените:

ДОГС ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – Ексклузивен представител на Pooch & Mutt има право да променя цените по всяко време без да е длъжен да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на поръчката.


Връщане на стока:

Клиентът има право да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, Ви молим получените от нас стоки да не са използвани, цялостта на опаковката да не е нарушена и стоката да е във вида, в който е получена, както да бъде съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество. В противен случай си запазваме правото да отхвърлим искането. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация, предоставена от куриера. Парите се възстановяват на клиента по банков път в срок до 7 дни работни дни, като от тях ще бъде приспадната сумата за куриерската услуга (в двете посоки). Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите на нашия имейл адрес: pooch@poochandmutt.bg


Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица:

Препратките от този сайт към други уеб сайтове, собственост на трети лица, са предоставени единствено и само за ваше удобство. ДОГС ХЕЛТ БЪЛГАРИЯ ЕООД – Ексклузивен представител на Pooch & Mutt не поема никаква отговорност за тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

 

Гаранция за връщане на парите:

Тази гаранция засяга само и единствено продуктите Mobile Bones и Bionic Biotic. Натиснете тук за условия на гаранцията

 

Други условия свързани с продажбата на продуктите POOCH & MUTT в България:

1. Клиента няма право да изнася закупените продукти с цел препродажба извън България;

2. Клиента няма право да препродава закупените продукти освен ако не е Оторизиран търговец или Развъдник наш партньор.

3. Догс Хелт България ЕООД е ЕКСКЛУЗИВЕН представител и дистрибутор на продуктите на Pooch & Mutt за България и забранява паралелният внос, продажба и реклама на продукти на територията на България.

При установено нарушение на допълнителните условия, Догс Хелт България ЕООД си запазва правото да заведе иск и да поиска обезщетение в размер и по свое усмотрение за нанесените морални, имуществени и финансови загуби без да ги доказва!

 

Оператор на сайта POOCH & MUTT BULGARIA:

Догс Хелт България ЕООД

ЕИК: 203587213

ДДС: BG203587213

София, ул. Г. С. Раковски 154

МОЛ: Георги Христов