Нашата мисия е да се погрижим кучетата да могат да водят щастлив и здравословен живот.

Затова откакто създадохме Pooch & Mutt през 2007 г, ние се отдадохме на това да работим с големи и малки приюти и спасителни центрове за кучета. Правим това по много различни начини някои, от които са посочени по-долу.

През 2013г управляващият директор на Pooch & Mutt се състезава в Лондонския маратон, Уиндзорския триатлон и Лондонския триатлон (London Marathon, Windsor Triathlon and London Triathlon), за да събере пари за фонда за подпомагане на животни на Кралския ветеринарен колеж (Royal Veterinary College Animal Care Trust).

Вие също може да помогнете > Натиснете тук, за да направите дарение.

 

Благотворителни пилешки лакомства

Новост през 2013г са благотворителните пилешки лакомства на Pooch & Mutt, като 10% от всеки пакет отива за големи и малки приюти.

 

Маратони / Триатлони

През 2012г ние дарихме повече от £3,600 за фонда на кучетата водачи (Hearing Dogs for Deaf People), като включихме нашия управляващ директор Гай Бласки в бягането на Лондонския маратон. През 2013 г той пробяга Лондонския маратон и участва в Лондонския триатлон, за да дари парите на фонда за подпомагане на животни на Кралския ветеринарен колеж (Royal Veterinary College Animal Care Trust).

 

Дарения на продукти за приюти и спасителни центрове

Когато чуем за куче в приют, което е много зле, и знаем, че нашите продукти биха помогнали, просто им изпращаме безплатен пакет.

 

Можете да прочетете за някои от кучетата, на които сме помогнали:

– За да прочетете историята на Хобо, натиснете тук
– За а прочетете историята на Уесли, натиснете тук
– За да прочетете историята на Айви, натиснете тук

Ако имате особено лош случай и мислите, че продуктите ни биха помогнали, изпратете email на pooch@poochandmutt.bg
Допълващи дарения за спасителни центрове и приюти
За спасителните центрове, които използват нашите продукти за дълъг период от време, ние създадохме програмата „допълващи дарения“, при която даваме допълнителен безплатен пакет за всеки закупен. Тази идея първоначално беше измислена, за да могат приютите, които имат нужда от нашите продукти, да си ги набавят лесно и бързо.

Тази програма направи крачка напред благодарение на фонда за спасяване на лабрадори (The Labrador Lifeline Trust), който сега купува директно от нас на едро на много, много ниски цени. След това те пре-продават продукта на пазарна цена. Това хем им помага да съберат пари за благотворителността, хем улеснява хората, които са си взели лабрадор от спасителния им център. Така те могат да си купят продуктите на място в центъра. Колкото по-възрастни са лабрадорите, толкова по-нееластични стават ставите им, затова стопаните на спасените кучета намират нашата добавка Mobile Bones за безценна. Сега Mobile Bones е официалният спонсор за добавки на фонда за спасяване на лабрадори (The Labrador Lifeline Trust).

Ако управлявате спасителен център или приют и сте заинтересовани от програмата „допълващи дарения“, изпратете email на pooch@poochandmutt.bg

Нови идеи / Благотворителност
Ние винаги търсим нови идеи и нови възможности за благотворителност. Свържете се с нас още днес!