ПРЕДСТАВЯМЕ POOCH & MUTT!

Първата концепция за природосъобразно и натурално хранене на кучета. Създадена не за конкретна порода, възраст или тегло, а за специфични проблеми, състояния, нужди или перфектна ПРЕВЕНЦИЯ.
Всички знаем, че не би било правилно мъжете да се хранят по един начин, жените по друг, а децата по трети. Просто така… Всеки от нас има различен начин на живот, различна степен на активност, както и различно генетично обременяване към конкретни заболявания. Същото е и при кучетата. Ние от Pooch & Mutt взимаме под внимание само състоянието, активноста, както и генетичното предразположението на кучето към конкретно заболяване или проблем. Тази концепция нарекохме „Condition Appropiate Nutrient Feeding – C.A.N.F.“

Как да направя промяната?

Когато сменяте храната на кучето се препоръчва да включите новата храна постепенно, като замествате по 25% от настоящата храна за първите 2-3 дни, след това 50% за следващите 2-3 дни и накрая 75% за останалите 2-3 дни…

Изберете мостра с безплатна доставка, а ние ще се постараем да Ви изненадаме.

Fresh Breath

Пълноценна храна за кучета без зърнени култури (grain-free), която ще помогне на вашето куче да има свеж дъх

Свежо, Британско пилешко от свободни пилета. Пълноценна храна за зрели кучета, съдържаща магданоз, мента, пробиотици, пребиотици и екстракт от цитрус, които ще помогнат на вашето куче да има свеж дъх.

ПОРЪЧАЙ МОСТРА

Digestion & Wind

Храна баз зърнени култури (grain-free) за кучета с трудно (проблемно) храносмилане и/или газове

Лесна  за храносмилане, Шотландска сьомга. Храна без зърнени култури (grain-free) за кучета, имащи проблемно храносмилане, газове и алергии, с магданоз, пробиотици, пребиотици и индийски живовляк, които ще помогнат на храносмилането на Вашето куче.

ПОРЪЧАЙ МОСТРА

Move Easy

Кучешка храна без зърнени култури (grain-free) за кучета, които имат двигателни проблеми или такива, които са хиперактивни.

Богата на Омега-3, идеална за зрели и възрастни кучета със съдържание на шотландска сьомга, зеленоуста мида, глюкозамин, хондроитин, омега масла, шипка и юка, които допринасят за по-лесното движение на Вашето куче.

ПОРЪЧАЙ МОСТРА

Calm & Relaxed

Пълноценна храна за зрели кучета без зърнени култури (grain-free), който са агресивни и хиперактивни

Свежо, постно пуешко и сладки картофи. Пълноценна храна за зрели кучета, съдържаща лайка, L-Tryptophan, витамини B комплекс, пробиотици и пребиотици, които ще помогнат на вашето куче да бъде спокойно и отпуснато.

ПОРЪЧАЙ МОСТРА

Slim & Slender

Кучешка хрена без зърнени култури (grain-free), която Ви помага да контролирате теглото на вашето куче

Свежо, Британско пилешко и сладки картофи, пълноценна нискомаслена храна за кучета с наднормено тегло с CLA, Л-Карнитин, индийски живовляк, която спомага и ставите за поддържане на слабо и стройно тяло.

ПОРЪЧАЙ МОСТРА