bionic-biotic-new-BIG
mback20022004

Bionic Biotic

24.92 лв.

Изчерпан

СЕП: SUP-BB Категория:

Описание на продукта:

ПРОБИОТИЧНА ДОБАВКА ЗА КУЧЕТА, КОЯТО ПОМАГА ЗА:

Твърди изпражнения

  • Здрава кожа (без сърбеж и зачервяване)
  • Лъскава козина
  • Оптимално тегло
  • Добро храносмилане
  • Имунитет

feedingamounts

Тегло на кучето:
<10 кг – дневна доза: 1 чаена лъжица – един пакет 200 гр. стига за 2 месеца +

10 – 25 кг – дневна доза: 2 чаени лъжици – един пакет 200 гр. стига за 1 месец +

25 – 50 кг – дневна доза: 3 чаени лъжици – един пакет 200 гр. стига за 3 седмици +

50 кг. + – дневна доза: 4 чаени лъжици – един пакет 200 гр. стига за 2 седмици

* 1 чаена лъжица = 3 гр.

Допълнителна информация

Bionic Biotic съдържа:

ПРОБИОТИК: Bionic Biotic съдържа единствения удобрен от Европейския съюз пробиотик за кучета. Той подпомага поддържането на оптимални нива на „полезните бактерии“ в червата, което позволява на хранителната система да работи правилно. Пробиотикът помага на кучето да задържи повече хранителни елементи от храната, която приема и да изхвърли повече токсини.

ПРЕБИОТИК: Пребиотиците са несмилаеми хранителни съставки (фруктозни полимери), стимулиращи растежа на „полезните бактерии“ в червата и подпомагащи съотношението на добрите и лошите бактерии, като осигуряват правилното функциониране на хранителната система.

ОМЕГА 3 & 6: И двата елемента са мощни имуностимулатори, които допринасят за здрава кожа и лъскава козина. Те могат да облекчат сърбежa и да предотвратят чесането, като и двата елемента при кучетата се свързват най-често с наличието на алергии.

СОЕВО МАСЛО: Заедно с лененото масло то допринася за здрава, лъскава козина и помага за подобряването на кожата на Вашето куче.

АНТИОКСИДАНТНИ ВИТАМИНИ С & Е: Заради антиоксидантните си свойства те помагат на организма да се пречисти от токсини. Витамин С също се свързва с подобряването на функцията на белите дробове. Витамин Е е жизненоважен антиоксидант, който спомага за подобряване здравината на клетъчните мембрани.

ОРГАНИЧНИ МИНЕРАЛИ: Източникът на минерали и нивото им в хранителния режим могат да повлияят на усвояването им, а също и на нормалното функциониране на организма. Някои от проучванията показват, че органичната форма на минералите е по-полезна и по-ефективна, отколкото неорганичната и задържането на минерали може значително да се повиши при тяхната употреба.

ОРГАНИЧЕН ЦИНК: Добавянето на цинк към хранителния режим на кучето е полезно за кутрета, бременни кучки и състезателни кучета, които биха се нуждаели от повече цинк отколкото могат да получат от храната си. Той най-често се дава на кучета, при които се проявява силен косопад, тъй като допринася за здрава кожа и козина. Органичната му форма в Bionic Biotic е по-добра за усвояване и перфектно се допълва с ОМЕГА 3 киселините. Цинкът може да бъде полезен и на кучета, подложени на голям стрес.

СЕЛЕН: Съществува под формата Selplex. Той играе важна роля при свързването на ензимите с имунната система, където взаимодейства с антиоксидантните витамини.

МЕНТОЛ & ЕВКАЛИПТ: И двете съставки имат антиоксидантни свойства и се използват за пречистване на дихателните пътища и подобряване на дишането.

БИОТИН (ВИТАМИН Б7): Витамин Б комплекс част от витамините от група Б. Той е разтворим във вода, което означава, че не се задържа в мастната тъкан и излишният биотин се изхвърля от организма чрез уриниране. Биотинът играе важна роля в поддържането на здрава кожа и козина, в растежа, храносмилането, в мускулната формация и в позволяването на тялото да използва глюкозата като източник на енергия. Може също да играе роля в раждането при някои животни. Доказано е, че дългият прием на антибиотици намалява нивата на биотин в организма.

КОБАЛАМИН (ВИТАМИН Б12): Известен като „енергийният витамин“, витамин Б12 е жизненоважен за метаболизма заради свойството си да превръща мазнините в енергия.

МАГНЕЗИЙ: Действа като катализатор при употребата на въглехидрати, мазнини, протеини, калций, фосфор и калий. Важен е за енергията и поддържането на здрави кости, зъби, артерии, сърце и нерви.

МЕД: Подпомага образуването на червени кръвни телца и работи с Витамин С за образуването на еластин – важен протеин, който влиза в състава на съединителната тъкан, кожата и костите.

ЖЕЛЯЗО: Необходим е за хемоглобина и миоглобина (вид хемоглобин, намиращ се в мускулната тъкан), а също и за насищането с кислород на червените кръвни телца. Желязото участва в метаболизма на протеините и спомага растежа. Той също е необходим за произвеждането на енергия и за здрава имунна система. Желязото е важен елемент за поддържането на правилно храносмилане, здрави кости и лъскава козина.

МАНГАН: Ензим активатор, който играе важна роля в обмяната на веществата. Необходим е за нормалното скелетно развитие и за поддържането на производството на половите хормони.

МЕТИОНИН: Жизненоважна аминокиселина, която не се синтезира от организма и трябва да се придобие от храната или чрез добавки. Той е мощен антиоксидант и добър източник на сяра, която допринася за здрава кожа, лъскава козина и здрави нокти. Спомага за поддържането на кучешката защита от реактиви като олово и други тежки метали, открити в преносими по въздуха замърсители. Метонинът е жизненоважен за усвояването, транспортирането и наличието на селен и цинк в тялото. Действа също като липиден реактив и контролира излишъкът на натрупани мазнини в черния дроб; може да влияе на умората. Контролира освобождаването на хистамин, най-често свързван с кучета с алергии.

Информация на етикета

Съставки: Обработено царевично брашно, Пшенично глутеново брашно, Овесено брашно с високо съдържание на фибри, Суха бирена мая, Калциев карбонат, Миксирано масло от Омега 6&3, Монокалциев фосфат, Содиев хлорид, Ентерококи фаециум култура, Калциев пропинат, Лизин хидрохлорид, Триптофан, Токоферол – екстракт от естествена добавка, Железен сулфат, Естествени подсладители, Чесън на прах, Витамин Е добавка, Цинк в съединение с хидро-амино киселини ( Zinc Chelate of Amino Acids Hydrate), Цинков оксид, Витамин А добавка, Витамин С Монофосфат, Витамин Б12 добавка, Меден сулфат, Манганов оксид, Ниацин, Фолиева киселина, Калциев пантотенат, Содиев селенит добавка, Витамин Д3 добавка, Биотин добавка, Рибофлавин добавка, Витамин К добавка, Калциев йодат.

Препоръки за хранене: *Разпръснете препоръчаната дневна доза върху храната на Вашето куче. Добавяйте постепенно. Ако кучето Ви е на прага на нормалното телесно тегло, може би ще е необходимо да добавите допълнителна 1/2 чаена лъжица на ден (1 ч.л = 5 мл/ 3 гр). За най-добри резултати използвайте около година. Дневните дози, определени за този продукт, са единственият източник на допълнителни витамини и минерали. Дневната доза може да бъде добавена на едно хранене или разделена между храненията. На кучетата трябва да бъде постоянно предоставена чиста питейна вода.

Съдържание: суров протеин не по-малко от 18.0%, сурови мазнини не по-малко от 4.5%, сурови мазнини не повече от 4.0%, влажност не повече от 10.0%, Vitamin A 52,000IU/kg, Vitamin D3 6000IU/kg, Vitamin E (като главен токоферол ацетат) 120mg/kg. Съдържа E1705 Enterococcus faecium Cernelle 68 (SF68; NCIMB 10415), за да отдели 20,000,000,000 кг като Cylactin LBC ME10 в помощ на образуването, поддържането и възстановяването на балансирана чревна флора.

Най-добър до: Виж опаковката. Качеството на витамините се гарантира до посочената дата. Номер на производителя: aGB520001.
Съхранявайте на хладно и сухо място. Само за кучешка употреба.

Допълнителна информация

Тегло 0.200 kg

Отзиви

Все още няма ревюта

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт могат да оставят ревюта.