health-rgb-510×522
20022004peta_web-150×150

Health & Digestion

7.42 лв.

Лакомствата Health & Digestion са натурални, природосъобразни, нискокалорични, безглутенови, ръчно приготвени и изпечени мини кокалчета, които кучетата обожават.

Налично

Категория:

Описание на продукта:

Лакомствата Health & Digestion са натурални, природосъобразни, нискокалорични, безглутенови, ръчно приготвени и изпечени мини кокалчета, които кучетата обожават. Те са направени от пилешко, магданоз, въглен и цикория. Магданозът се използва от 4-ти век преди новата ера за подпомагане на храносмилането, особено в случаи на подуване на корема и газове. Въгленът първоначално е бил използван в древен Египет, за да абсорбира храни, които не са били правилно усвоени и могат да причинят газове. Цикорията е естествен пребиотик, който може да помогне при регулирането на храносмилателните бактерии.

 

ЕТИКЕТ

БЕЗ ДОБАВЕНА СОЛ И ЗАХАР.

<3,3 калории на кокалче. 1 кокалче тежи около 0,8 гр.

Употреба: Давайте между 5 – 15 кокалчета дневно в зависимост от теглото на кучето. Да се използва само от кучета над 16 седмична възраст (4 месеца)

Състав: Овес, ориз, ръж, пилешко месо, масла и мазнини, екстракт от дрожди, въглен, микс от билки, цикория и екстракт от розмарин.

Аналитичен състав: Протеин 19%, масла и мазнини 15%, влакнини 1,7%, непреработена пепел (въглен) 5%.

Най-добър до: Виж отдолу/на дъното на опаковката. Кучето трябва да има винаги достъп до чиста питейна вода. Съхранявайте на хладно, сухо място. Номер на производителя: GB234/EO299 / AGB520001

Само за КУЧЕТА!!!

Допълнителна информация

Тегло 0.125 kg