puppyy
20022004peta_web-150×150

Puppy Development

7.42 лв.

Лакомствата Puppy Development са натурални, природосъобразни, нискокалорични, безглутенови, ръчно приготвени и изпечени мини кокалчета, които кучетата обожават.

Налично

Категория:

Описание на продукта:

Лакомствата Puppy Development са натурални, природосъобразни, нискокалорични, безглутенови, ръчно приготвени и изпечени мини кокалчета, които кучетата обожават. Те са направени от пилешко, ленено семе и цикория. Лененото семе е естествен източник на Омега 3, които са от съществено значение за правилното развитие на мозъка. Доказано е и значението на Омега 3 мастните киселини като естествен стимулант на паметта. Те ще помогнат на Вашето кученце да бъде податливо на тренировки. Цикорията е естествен пребиотик, който помага за правилното функциониране на храносмилателната система, защото кученцата могат да имат деликатен стомах.

 

ЕТИКЕТ

БЕЗ ДОБАВЕНА СОЛ И ЗАХАР.

<3,3 калории на кокалче. 1 кокалче тежи около 0,8 гр.

Употреба: Давайте между 5 – 15 кокалчета дневно в зависимост от теглото на кучето. Да се използва само от кучета над 12 седмична възраст (3 месеца)

Състав: Овес, ориз, ръж, пилешко месо, масла и мазнини, екстракт от дрожди, ленено семе, микс от билки, цикория и екстракт от розмарин.

Аналитичен състав: Протеин 19%, масла и мазнини 16%, влакнини 1,7%, непреработена пепел (въглен) 4%.

Най-добър до: Виж отдолу/на дъното на опаковката. Кучето трябва да има винаги достъп до чиста питейна вода. Съхранявайте на хладно, сухо място. Номер на производителя: GB234/EO299 / AGB520001

Само за КУЧЕТА!!!

Допълнителна информация

Тегло 0.125 kg